چكيده :
هدف اصلي اين تحقيق بررسي ميزان تاثير مهارت فردی IT بر خالقيت کارکنان در صنعت صنايع غذايي در شهر تهران مي باشد. به همين منظور تعداد 322 نفر از کارکنان صنعت غذايي با استفاده از جدول مورگان به عنوان نمونه آماری و به صورت تصادفي ساده انتخاب گرديده است. داده های مورد نياز اين پژوهش با استفاده از روش کتابخانه ای و پرسشنامه جمع آوری و سپس روايي و پايايي پرسشنامه مورد تأئيد قرار گرفت. با توجه به نرمال بودن متغيرها در اين تحقيق از مدل معادالت ساختاری ليزرل جهت تجزيه و تحليل استنباطي داده، استفاده شده است. نتايج تحقيق حاکي از آن است که رابطه معناداری بين مهارت های فردی IT و خلاقيت آنان وجود داشته است و سواد اطلاعاتي، سواد رايانه ای و سواد اينترنتي کارکنان با خلاقيت آنان در صنعت صنايع غذايي رابطه مثبت و معناداری دارند.
واژگان کليدی: خلاقيت ،فناوری اطلاعات ، مهارت فردی IT ، سواد اطلاعاتي ، سواد رايانه ای، سواد اينترنتي
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
مقاله علمی پژوهشی بیمارستان رضوی ISSN:2345-6426
Abstract Background and Objectives: Today, increasing consumer desire for health tourism has led to a greater understanding of the behavioral…
مجله سیاست گذاری اقتصادی
امروزه با جدا شدن از عصر صنعتی و پشت سر نهادن آن، به سمت عصری مبتنی بر اطالعات و دانش…
کنفرانس بین المللی
Assuming the role of knowledge creation in providing value-added services for organizations, the present research was to identify and rank…
دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
یکی از بزرگترین چالش هایی که واحد ها و تشکیلات اقتصادی بزرگ با آن روبرو میشوند. تکامل نگرش کلی شان…
chat_bubble_outlineنظرات
20,000 تومان
قوانین ثبت دیدگاه