he primary aim of this study is to examine the effectiveness of individual IT skills upon the employees’ creativity in food industry in Tehran. In this regards, the statistical population was all staff in food industry. The sample of 322 staffs were selected by stratified random sampling method according to the Morgan’s Table. Research methodology used in this study is the scientific techniques through a library method and questionnaire which have been collecting desired information and then the validity and reliability will be confirmed. Since the variables are normal data analysis was used by LISREL structural equation model for inferential analysis. The results showed that there is a relationship between individual IT skills with their creativity also information; computer and Internet literacy with creativity of their employees in the food industry have a significant constructive relationship
:Keywords
Information and communication technology , personal skills IT, creativity information literacy , computer literacy, Internet literacy
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
چكيده : هدف اصلي اين تحقيق بررسي ميزان تاثير مهارت فردی IT بر خالقيت کارکنان در صنعت صنايع غذايي در…
دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
هنوز با داشتن نوسانات اخیر بازار و محیط های رقابتی، شرکت ها از خود می پرسند که چگونه میتوانند در…
دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
نوآوری و جهانی شدن برای چند دهه در حال حاضر تقریبا جنبه ای از فعالیت اجتماعی و اقتصادی به شمار…
مجله علمی تخصصی مدیریت، اقتصاد و حسابداری ( پایگاه استناد ملی مجلات دانشگاهی ایران) ISSN:1394-0039
مديريت دانش رويکردي جامع و همه جانبه براي سازمان محسوب مي گردد که باعث دستيابي به اثر بخشي سازمان مي…
chat_bubble_outlineنظرات
20,000 تومان
قوانین ثبت دیدگاه